900 Moestrup-vinduer til ikonisk Kay Fisker-bygning

By | Ikke kategoriseret | No Comments

Moestrup Tømrer & Snedker har haft til opgave at udskifte 900 vinduer i det fredede Vestersøhus midt i København. Beboelsesejendommen Vestersøhus ved søerne i København er en fredet bygning, men har siden sensommeren 2015 været under renovering. De 900 vinduer, som skulle udskiftes blev specialfremstillet af kalmarfyr og leveret med termoglas, så den fredede bygning har beholdt sit oprindelige udtryk. De specielle krav til fremstillingen af de 900 vinduer krævede oprindeligt, at alle vinduer skulle laves i hånden, men ved hjælp af Moestrups moderne CNC-styrede maskiner, blev det ikke aktuelt. Building-Supply har bragt en artikel om projektet, som du kan læse her.

Team Alu og Team træ

By | Ikke kategoriseret | No Comments

Tirsdag den 10. maj løb årets Bike & Run stafet af stablen. I år var fremmødet så stort, at vi kunne stille med to hold – Team Alu og Team Træ. Der blev trådt igennem i både løbesko og pedaler, og begge hold klarede sig fremragende. Deltagerne kunne krydse målstregen i hurtige tider, hvilket medførte at Team Alu løb ind på en 10. plads og Team Træ løb ind på en 17. plads ud af i alt 34 hold. Begge hold var så hurtige, at nogle af deltagerne satte personlige rekorder. Tillykke til begge hold, og tak for kampen! Næste år tager vi førstepladsen!

Sølv og bronze til nye svende

By | Ikke kategoriseret | No Comments
Fredag den 18. marts blev to af Moestrups lærlinge udlært med flotte resultater. Zenia Schäffer Blum blev udlært maskinsnedker med en bronzemedalje for sit arbejde. Det har været en fornøjelse at have Zenia i lære, og derfor vil vi ikke undvære hende. Hun fortsætter derfor hos Moestrup Tømrer og Snedker, hvor hun har sin daglige gang i snedkerværkstedet. Mikkel Chabert blev også udlært med en flot sølvmedalje. Det har også været en fornøjelse at have Mikkel i lære, og derfor glæder det os, at han fortsætter i virksomheden som svend.
Tillykke til begge svende!

Nye projekter på DTU og i København

By | Ikke kategoriseret | No Comments
Vi har netop vundet en opgave for DTU Cas i Lyngby, som starter op i juni og involverer både Alu og Tømrer. Opgaven involverer produktion og montering af alufacader på en ny kontorbygning og forventes at løbe til udgangen af august.
Ligeledes har vi vundet en stor ordre i København for firmaet CPH Assets Management, der skal have løst opgaver på Hovmestervej, Tingskrivervej og Frederiksborgvej i København. Det er en stor opgave, der involverer både murere, malere og Alu – og hvor der bl.a. skal udskiftes 1200 vinduer, renoveres facade, mens opgangsdøre, kælderdøre- og vinduer skal males.

Tillykke til Simon

By | Ikke kategoriseret | No Comments
Vores lærling Simon Olsen er netop blevet udlært som bygningssnedker. Vi ønsker Simon stort tillykke med svendebrevet, der kom i hus den 27. marts.
Simon går dog ingen vegne men tager kampen op i firmaet som svend.