MALING AF LOFTER OG VÆGGE

 

Når lofter og vægge skal males er der mange faktorer, der skal spille sammen: rummets og overfladernes beskaffenhed, valg af materialer, beklædning og farver, samt jeres personlige smag og stil. Skal I have malet lofter eller vægge, står Moestrups erfarne malerteam klar til at hjælpe – både med at udføre opgaven, men også med råd og vejledning, så resultatet bliver nøjagtigt som I ønsker.

Maling og opsætning af tapet, filt og gipsplader

Hvad enten I starter helt fra bunden og skal have opsat filt, væv eller tapet før der males – eller I blot vil have opgraderet eksisterende overflader – kan vores malere sikre jer et professionelt resultat. Vi udfører maleropgaver på alle typer overflader, og sørger altid for, at fundamentet for tapet, filt og lignende er i orden, før arbejdet påbegyndes.
Vi kan bl.a. hjælpe jer med følgende opgaver:

  • Spartling og udjævning af vægge
  • Opsætning, tilskæring og tilpasning af filt og væv på vægge og lofter
  • Tapetopsætning
  • Maling af gipsplader
  • Totalafrensning af gipsplader
  • Vådrumssikring

Vådrumssikring af lofter og vægge

Skal der etableres vådrum eller badeværelse, er vådrumssikring en fornuftig investering – og et lovkrav. I samarbejde med vores team af murere kan vi hjælpe med at etablere vådrumsmembram, så jeres nye badeværelse lever op til gældende krav. På de overflader, der ikke er dækket af klinker, kan vi sørge for spartling, filtopsætning og maling med en særlig vådrumsmaling, som beskytter mod mug- og skimmelsvampevækst. Malingen har normalt en blank overflade, der gør det lettere at holde væggene rene.

Miljøvæv og – maling

Hos Moestrup går vi op i at passe på miljøet og vælger for så vidt muligt materialer herefter. Det betyder blandt andet, at vi benytter miljøvæv, der er lavet på en fast bund med trykte mønstre – også kaldet patent decor – som ikke indeholder glasfiber. Vi anvender primært miljømaling fra Flügger på lofter og vægge, som er vandbaseret og har både Svanemærket og Blomstermærket.