TRÆVÆRK OG VINDUESRENOVERING

 

Maling af træværk og vinduer kræver både de rette materialer, det rette værktøj og det rette håndelag.  Skal I have malet træværk eller vinduer, er Moestrups team af erfarne malere klar til at sikre jer et professionelt resultat.

Maling af alle typer træværk

Træ er et levende materiale. Det kræver derfor en vis omhu i valget af maling og forbehandling for at kunne holde sig pænt i mange år, og samtidigt være nemt at vedligeholde. Hvad enten der er tale om renovering af eksisterende træværk, eller grundbehandling af nyt, står vores malere klar til både at udføre opgaven, samt rådgive jer om det rigtige valg af farver og materialer.

Vi udfører maleropgaver på bl.a.:

  • ind- eller udvendig træbeklædning
  • paneler
  • døre
  • vinduer
  • Facader
  • Skure og carporte

Træmaling og træbeskyttelse

Forud for alt malerarbejde totalrenser og grundbehandler vi træværket for at opnå det bedst mulige resultat. Skal I have malet udendørs træværk, sørger vi for at behandle det med fx træbeskyttelse eller en særligt robust træmaling, så det kan modstå vind og vejr. Er jeres maleropgave indendørs, vælger vi naturligvis en træmaling, der er velegnet til de højere temperaturer og luftfugtighed i boligen.

Gamle vinduer får nyt liv

Ofte kan en renovering af gamle vinduer gøre underværker for en bygning. Trænger jeres gamle vinduer til nyt liv, kan Moestrups malere give dem en professionel overhaling. Det eksisterende træværk afrenses og grundbehandles, og håndmales herefter, så I er sikret et præcist og nøjagtigt malerarbejde, uden behov for afmontering af vinduerne.
Ønsker I at udskifte de eksisterende vinduer, kan vi, i samarbejde med vores tømrer- og snedkerværksted kan vi både producere og montere sprøjte- og håndmalede vinduer til alle typer bygninger.

Miljømaling til træværk

Miljøet er vigtigt for os når vi udfører maleropgaver, og vi tager særligt hensyn til det gennem vores valg af materialer og produkter. Vi anvender primært vandbaseret miljømaling fra Flügger, som har både Svane-  og Blomstermærket.