FLISER OG KLINKER

Fliser og klinker kræver præcision og nøjagtighed – og et solidt kendskab til, hvilke materialer der fungerer til den specifikke type rum. Moestrups murere har mange års erfaring med at anlægge klinker og fliser i både private badeværelser, gulve i svømmehaller, institutionskøkkener eller SFO’er.

Erfarne murere med gode forbindelser

Uanset hvilken type opgave, I skal have udført, står vi klar med råd og vejledning, så resultatet bliver både funktionelt og smagfuldt. Opgaverne kan både være en del af større entrepriser eller enkeltopgaver og vil som oftest blive udført i udført i samarbejde med blikkenslagere, elektrikere og ventilationsfolk.

Vi udfører blandt andet mureropgaver indenfor:

  • Gulve og vægge i forskellige sten og materialer
  • Gulvvarme
  • Specialfurer
  • Epoxyfurer
  • Fundament
  • Gulvopbygning

Fliser og klinker til alle typer rum

Hvad enten der skal anlægges klinker i et badeværelse, en slagterbutik eller en hel svømmehal skal materialerne være egnede til rummets anvendelse – og samtidig passe ind i byggeriets stil. Hos Moestrup har vi et stort udvalg af fliser og klinker, og skulle I have ønsker, der rækker ud over vores lager, bestiller vi gerne varerne hjem til jer – vores gode relationer til vores leverandører sikrer vores kunder skarpe priser og hurtig levering.

Renovering eller etablering af badeværelse og vådrum

Uanset om I skal have nyt badeværelse eller renovere det gamle – eller der skal anlægges 100 badeværelser i en nybygget boligblok – er det vigtigt at både kvalitet og pris passer til både budget og forventninger. Både ved skift af eksisterende klinker og anlægning af nye, skal fundamentet være helt i orden. Vægge skal spartles og udjævnes og i vådrum skal der anlægges en membran hvis det ikke er der i forvejen, og en eventuel eksisterende membran skal omlægges.

Vi står naturligvis klar med den bedste rådgivning og vejledning, og anlægger eller omlægger gerne jeres membran, hvis I ønsker dette.