TILBYGNING OG NYBYGGERI

Ved både tilbygning og nybyggeri er det vigtigt, at kvalitet og pris spiller nøje sammen med både bygningsstil og personlig smag.  Der skal også tages højde for de krav til energiforbrug og miljøvenlighed, der stilles til et moderne byggeri. Moestrups erfarne team af murere er klar til at hjælpe jer med at føre jeres planer ud i livet, så jeres ny- eller tilbygning falder inden for rammerne af både stil og budget, og I får en holdbar løsning uden ubehagelige overraskelser.

Alle mureropgaver i alle materialer

Vi udfører tilbygning og nybyggeri fra top til bund, start til slut og i alle tænkelige materialer. De anvendte materialer er altid af højeste kvalitet, og vores fordelagtige indkøbsaftaler sikrer jer den helt rigtige pris.

Vi udfører bl.a. opgaver indenfor:

  • Fundament
  • Gulvopbygning
  • Murværk i forskellige sten og materialer
  • Isolering og montering af bats
  • Taglægning og -udskiftning

Tæt dialog om opgaver, tid og pris

Når Moestrups murere indgår i et projekt omkring tilbygning og nybygning, udføres alt arbejde i tæt dialog med jer som kunde – og vi overholder altid de aftaler, vi indgår. Der sættes deadlines for de enkelte opgaver i byggeriet og vi afstemmer opgaver og materialevalg med det aftalte budget.

Byggeprojekter i alle størrelser

Hvad enten I har behov for en murer til at løse en enkelt opgave i forbindelse med tilbygning og nybyggeri, eller starter helt på bar bund, kan vi sammen finde en løsning, der passer til jer.

Har I behov for en helhedsløsning, kan vi trække på et stort internt og eksternt netværk af arkitekter, ingeniører, tømrere, snedkere og malere der kan assistere i hele eller dele af projektet. Vælger I Moestrup som samarbejdspartner, kan derfor vi tilbyde enten kvalificeret murerassistance til dele af et projekt –  eller løsning af hele opgaven fra idé til færdig bygning.