PROFIL

Hos Moestrup hænger vi os i detaljerne – og det er vi stolte af. Siden virksomhedens etablering i 1991 har vi udført tusindvis af store og små opgaver for vores kunder.

Kvalitet, omhyggelighed og pålidelighed er nøgleord for os. Vi arbejder efter de højeste faglige standarder og vi sætter en ære i at overholde aftaler. Alle vores medarbejdere er faguddannede og langt de fleste af vores medarbejdere har mange års erfaring i byggefagene. At arbejde professionelt med rådgivning og udførelse af byggeopgaver er for os ikke bare et arbejde – det er en livsstil.

Dén glæde og dét engagement giver vi med stolthed videre til næste generation og har derfor altid lærlinge hos os, ligesom vi gennem vores lokale erhvervsforening arbejder sammen med de lokale skoler og ungdomsuddannelsesinstitutioner om at stille praktikpladser til rådighed for de unge.

Vores kunder er både private, erhvervsvirksomheder, offentlige institutioner, boligselskaber og idrætskomplekser. Der stilles høje krav til vores virksomhed og vores medarbejdere om at indfri forventningerne og løse opgaverne netop som den enkelte kunde forventer det.

Moestrup er medlem af Dansk Byggeri og Greve Erhverv.

SPONSORATER

Hos Moestrup opfører vi ikke alene sportsanlæg. Vi giver dem også liv.
Moestrup støtter aktivt TMS håndbold i Ringsted, som både har et herre- og damehold i 1. division. Herudover er vi engagerede i DBU erhvervsnetværk, hvor vi er en del af en lang række store- og mellemstore virksomheder, der fungerer som beslutningstagere.