FORSIKRINGSSKADER

Når uheldet er ude

Der er mange ting at tage stilling til, hvis man har været udsat for brand, indbrud, hærværk, råd og svamp, storm eller oversvømmelse. Kort sagt følgerne efter enhver form for pludselig eller langsom ødelæggelse af en bygning.

Moestrup på pletten

Hos Moestrup har vi gennem mange år arbejdet tæt sammen med forsikringsselskaberne om at kunne udbedre skader efter ulykker, så kunderne hurtigt kan komme tilbage til boligen eller arbejdspladsen. For vi ved, at uanset om det er offentligt eller privat byggeri – og uanset om det er bolig eller erhverv – så skal håndværkerne være hurtigt på pletten, så genopbygningen eller udbedringen ikke tager unødvendig lang tid.

Vi arbejder hurtigt

Forsikringsskader er ikke altid kun et spørgsmål om økonomi, det er ofte også et spørgsmål om følelser.

Særligt om skimmelsvamp

Desværre er meget relativt nyt byggeri ramt af skimmelsvamp. Især gør-det-selv arbejde og arbejde udført af ikke-fagfolk har medført, at mange bygninger simpelthen er forkert konstrueret eller materialerne er ukorrekt monteret eller sammensat.

Dårligt håndværk, ringe materialer eller særlige klimabetingelser kan føre meget dårligt med sig – og skimmelsvamp er en hyppig gæst i den slags byggeri.

Moestrup er eksperter i udbedring af skader forårsaget af skimmelsvamp. Og vi bistår gerne med forslag til udbedring af skaderne – eventuelt i samarbejde med jeres rådgivere.