BRUG FOR EN ALUFACADE PÅ BORNHOLM?

Hos Moestrup har vi arbejdet med alufacader og aluminiumsløsninger i glaspartier i mange år. Vi har siden 1991 arbejdet med håndværk og bygningskonstruktioner i høj kvalitet og har gjort byggeri til en livsstil. Vi har opbygget en ekspertise i at udarbejde specialdesignede løsninger til alle slags projekter. Vi går op i detaljer og grundighed og efterstræber, at vores faglighed, pålidelighed og professionelle tilgang kan mærkes i det arbejde, vi udfører.

Vil du vide mere? Kontakt os i dag, så finder vi sammen en løsning til dig!

En alufacade er en god løsning

En facade med glas indbygget i aluminiumsramme kan være en god løsning i moderne som ældre bygninger. Aluminium er et let og stærkt materiale, der kombineres fint med glas. En glasdør eller et glasparti åbner typisk bygningen, og kombinationen giver lav vedligeholdelse og høj grad af holdbarhed. Hos Moestrup har vi stor erfaring med specialbyggeri af facader, stål- og aluminiumskonstruktioner.

Klimaskærme beskytter konstruktionen

En solid afskærmning mod vind og vejr er en central del af alle bygninger. En god klimaskærm beskytter mod klimaet og sikrer minimal vedligeholdelse – samtidig med at den isolerer godt for at kunne skabe et godt indeklima. I Moestrup er vi din lokale ekspert i klimaskærme. Vi har stor erfaring med energibesparelse i vinduer, døre, tag og vægge, samt alle materialer i beklædninger, energiglas og isolering. Vi yder rådgivning om isolering, energistyring og gennemfører termofotografering.

Klimaskærme på Bornholm

Vi er opdaterede på den seneste teknologi og kan derfor levere totalrådgivning inden for miljøvenlige og energirigtige løsninger til nybyggeri og ved renoveringsprojekter.

Vi kan løse følgende opgaver:

  • Termofotografering
  • Efterisolering
  • Energistyring

Vi kan også efter behov producere CO2-reducerende vinduer og døre, efterse tagkonstruktioner og tilbyde rådgivning i driftsøkonomi og miljøregnskaber på bygninger.

Vil du vide mere? Kontakt os her

Vinduer og døre på Bornholm

Skal vi levere dine næste CE-godkendte vinduer og døre eller profiler?

Vi producerer alle former for vinduer, døre og profiler – som kan leveres i alle træsorter – herunder hårdttræ. Vi skræddersyr og producerer i et unikt eksemplar eller som en masseproduktion til nybyggeri eller en renovering af bevaringsværdige bygninger.

Vi er stolte over at være en ud af 70 CE-certificerede virksomheder i Danmark, der kan vi levere vinduer og døre med CE-godkendelse.

Hos Moestrup leverer og monterer vi naturligvis også standardvinduer og -døre fra alle anerkendte producenter.

Vil du vide mere? Kontakt os her

Brand- og indbrudssikring på Bornholm

Aluminium er et materiale med høj stabilitet. Og med Schücos patenterede konstruktioner er døre og skillevægge i aluminium oplagte i forbindelse med sikring mod indbrud, brand og hærværk. Indvendigt er der udviklet løsninger til adskillelse af brandsektioner, ligesom der findes konstruktioner, der er stærkt modstandsdygtige over for indbrudsforsøg, hærværk samt skud og eksplosioner.

Det store tilbehørsprogram giver blandt andet mulighed for at få sikker adgangskontrol ved at integrere en fingeraftrykslæser i dørkarmen. Døren kan således åbnes ved at føre fingeren hen over den termiske aflæserstribe, så kun de personer, der på forhånd har lagret deres fingeraftryk, kan få adgang.

Inden for indbrudssikring er Schücos løsninger godkendt i klasserne:

  • RC1 til RC3 (standard døre, vinduer og skydedøre)
  • RC4 (ADS / AWS 90 BR)
  • RC1 til RC4 (facader).
Vil du vide mere? Kontakt os her

Vi sikrer dig en god byggeoplevelse

Høj faglighed og dedikation for godt håndværk

Pålidelig samarbejdspartner der overholder deadlines

Professionel byggeledelse i hele processen