ANDRE YDELSER

Hos Moestrup tilbyder vi også en række ydelser, som strækker sig ud over vores primære fokusområder: maskinsnedkeri, alufacader, tømrerarbejder samt malerarbejde. Vores andre ydelser er fortsat til for at kunne yde den bedste service til dig, der skal i gang med et renoveringsprojekt, nybyg eller andet – og dette gælder selvfølgelig både for private og erhverv.

Tilbygning og nybyggeri

Tilbygning og nybyggeri

Ved både tilbygning og nybyggeri er det vigtigt, at kvalitet og pris spiller nøje sammen med både bygningsstil og personlig smag.  Der skal også tages højde for de krav til energiforbrug og miljøvenlighed, der stilles til et moderne byggeri. Moestrups erfarne team af murere er klar til at hjælpe jer med at føre jeres planer ud i livet, så jeres ny- eller tilbygning falder inden for rammerne af både stil og budget, og I får en holdbar løsning uden ubehagelige overraskelser.

Alle mureropgaver i alle materialer

Vi udfører tilbygning og nybyggeri fra top til bund, start til slut og i alle tænkelige materialer. De anvendte materialer er altid af højeste kvalitet, og vores fordelagtige indkøbsaftaler sikrer jer den helt rigtige pris.

Vi udfører bl.a. opgaver indenfor:

 • Fundament
 • Gulvopbygning
 • Murværk i forskellige sten og materialer
 • Isolering og montering af bats
 • Taglægning og -udskiftning

Tæt dialog om opgaver, tid og pris

Når Moestrups murere indgår i et projekt omkring tilbygning og nybygning, udføres alt arbejde i tæt dialog med jer som kunde – og vi overholder altid de aftaler, vi indgår. Der sættes deadlines for de enkelte opgaver i byggeriet og vi afstemmer opgaver og materialevalg med det aftalte budget.

Byggeprojekter i alle størrelser

Hvad enten I har behov for en murer til at løse en enkelt opgave i forbindelse med tilbygning og nybyggeri, eller starter helt på bar bund, kan vi sammen finde en løsning, der passer til jer.

Har I behov for en helhedsløsning, kan vi trække på et stort internt og eksternt netværk af arkitekter, ingeniører, tømrere, snedkere og malere der kan assistere i hele eller dele af projektet. Vælger I Moestrup som samarbejdspartner, kan derfor vi tilbyde enten kvalificeret murer assistance til dele af et projekt –  eller løsning af hele opgaven fra idé til færdig bygning.

Tilbygning og nybyggeri
Vil du vide mere? Kontakt os her

Renovering og ombygning

Renovering og ombygning

Renovering og ombygning kræver både respekt for bygningens oprindelige arkitektur og ekspertise indenfor moderne materialer og teknikker. Samtidigt har ældre bygninger, der skal renoveres, ofte også en række strukturelle skavanker, der skal tages højde for. Vælger I Moestrup som samarbejdspartner til jeres renoveringsprojekt, sørger vi for både at udbedre eksisterende skader på bygningen – og opgradere den til de miljø- og energimæssige krav, der stilles til en moderne bygning.

Renovering og ombygning – fra kælder til tag

Moestrups murere har deltaget i renoveringsprojekter i både private parcelhuse, erhvervsejendomme og offentlige bygninger og haller, og har erfaring fra både total- hel- og delentrepriser.  Hvad enten I ønsker at bevare så meget af bygningens originale udseende som muligt – eller vil bygge fuldstændigt om – står vi klar til at lede projektet og koordinere med alle de faggrupper, der er involveret i byggeriet.

Vi udfører blandt andet mureropgaver indenfor:

 • Døre og vinduer
 • Tagudskiftninger,
 • Reparationer i murværket,
 • Membraner på sokler og fundamenter
 • Vandtætning af kældre
 • Revner i fundamenter
 • Betonarbejde under jorden

Rådgivning om klimaskærm

I dag stilles der store krav til bygningers energiforbrug. Moestrups murere kan levere totalrådgivning indenfor miljøvenlige og energirigtige løsninger ved renovering og ombygning. Vi kan hjælpe med at anlægge en effektiv klimaskærm, så bygningens energiforbrug reduceres og indeklimaet forbedres. Et renoveringsprojekt startes derfor med termofotografering, som hjælper os til at identificere fx kuldebroer, så I får den bedste, vidensbaserede rådgivning om efterisolering og energistyring.

Tagrenovering

Taget er en af de allervigtigste dele af en bygning, og dets sundhed har stor indflydelse på både energiforbrug og indeklima. Derfor er det også vigtigt, at det bliver renoveret eller udskiftet, når det ikke længere lever op til standard.

Vi udskifter alle typer tagprodukter som fx tegl, eternit, tagpap, betontegl og zink.  Ved tagrenoveringer skal der dog også tages højde for både bygningens eksisterende strukturer – og jeres ønsker og behov.

Derfor tilbyder vi murerassistance til alle opgaver relateret til tagrenovering, herunder:

 • Inddækninger (skorsten, vinduer m.m.)
 • Ovenlys
 • Tagrender
 • Udskiftning af spær, stern og vindskeder
Vil du vide mere? Kontakt os her

Laboratorier og renrum

Laboratorier og renrum

Gennem mange års arbejde med installation, vedligeholdelse og renoveringsopgaver har vi opbygget stor know how og erfaring med opførelse af renrum, sterile rum og laboratorier.

I takt med de stigende krav til kvalitet og rengøring har vi gennem tiden fundet de rigtige løsninger såvel blandt eksisterende produkter og helt nyudviklede løsninger.

Laboratorieprojekterne strækker sig fra helt små renrum med en enkelt sluse til store, komplekse faciliteter. Vi leverer og installerer rum med eksempelvis vaskbare hygiejnelofter, vinduer, døre og vægge samt inventar, der opfylder de strengeste krav til formålet.

Laboratorier og renrum
Vil du vide mere? Kontakt os her

Fliser og klinker

Fliser og klinker

Fliser og klinker kræver præcision og nøjagtighed – og et solidt kendskab til, hvilke materialer der fungerer til den specifikke type rum. Moestrups murere har mange års erfaring med at anlægge klinker og fliser i både private badeværelser, gulve i svømmehaller, institutionskøkkener eller SFO’er.

Erfarne murere med gode forbindelser

Uanset hvilken type opgave, I skal have udført, står vi klar med råd og vejledning, så resultatet bliver både funktionelt og smagfuldt. Opgaverne kan både være en del af større entrepriser eller enkeltopgaver og vil som oftest blive udført i udført i samarbejde med blikkenslagere, elektrikere og ventilationsfolk.

Vi udfører blandt andet mureropgaver indenfor:

 • Gulve og vægge i forskellige sten og materialer
 • Gulvvarme
 • Specialfurer
 • Epoxyfurer
 • Fundament
 • Gulvopbygning

Fliser og klinker til alle typer rum

Hvad enten der skal anlægges klinker i et badeværelse, en slagterbutik eller en hel svømmehal skal materialerne være egnede til rummets anvendelse – og samtidig passe ind i byggeriets stil. Hos Moestrup har vi et stort udvalg af fliser og klinker, og skulle I have ønsker, der rækker ud over vores lager, bestiller vi gerne varerne hjem til jer – vores gode relationer til vores leverandører sikrer at du som kunde altid får skarpe priser og hurtig levering.

Renovering eller etablering af badeværelse og vådrum

Uanset om I skal have nyt badeværelse eller renovere det gamle – eller om der skal anlægges 100 badeværelser i en nybygget boligblok – er det vigtigt at både kvalitet og pris passer til både budget og forventninger. Både ved skift af eksisterende klinker og anlægning af nye, skal fundamentet være helt i orden. Vægge skal spartles og udjævnes og i vådrum skal der anlægges en membran, hvis det ikke er der i forvejen, og en eventuel eksisterende membran skal omlægges.

Vi står naturligvis klar med den bedste rådgivning og vejledning, og anlægger eller omlægger gerne jeres membran, hvis I ønsker dette.

Vil du vide mere? Kontakt os her

Sportshaller og idrætsfaciliteter

Sportshaller og idrætsfaciliteter

Byggeriet af sportshaller og idrætskomplekser tog fart efter den sidste kommunalreform i 1970. Mange haller er derfor mere end 40-50 år gamle og er præget af flittigt brug på gulve, i omklædningsrum, klublokaler og toiletter og mange haller har derfor brug for en opfriskning.

Høje krav til funktionalitet

Kravene til den moderne sportshal og idrætskompleks er høj i dag. De fleste brugere forventer en totaloplevelse, når de kommer til træning, hvad enten det er klassiske idrætsgrene som fodbold, håndbold, badminton eller nyere aktiviteter som yoga, afspænding eller kostvejledning.

Mange moderne komplekser har derfor udviklet sig til kulturhuse med mange forskellige aktiviteter ud over sport og idræt. Og herudover skal der tages højde for handicapfaciliteter og adgang til forskellige befolkningsgrupper med fysiske genoptræningsbehov.

Servicemindet og fleksibel tilgang

Arkitektur og funktionalitet skal derfor gå op i en højere enhed og både tilfredsstille brugerne og de medarbejdere, der arbejder i komplekset og som servicerer bygninger og gæster.

Fritids- og idrætslivet kræver planlægning hos driftsledelsen og medarbejderne i halkomplekserne, når ting skal udskiftes – vi er derfor meget fleksible, når der skal udføre arbejde i de typisk meget velbesøgte komplekser.

Ved at samarbejde med de største producenter og de bedste specialister kan vi træde til og løse opgaver hurtigt, professionelt og konkurrencedygtigt.

Vil du vide mere? Kontakt os her

Forsikringsskader

Forsikringsskader

Når uheldet er ude

Der er mange ting at tage stilling til, hvis man har været udsat for brand, indbrud, hærværk, råd og svamp, storm eller oversvømmelse. Kort sagt følgerne efter enhver form for pludselig eller langsom ødelæggelse af en bygning.

Moestrup på pletten

Hos Moestrup har vi gennem mange år arbejdet tæt sammen med forsikringsselskaberne om at kunne udbedre skader efter ulykker, så kunderne hurtigt kan komme tilbage til boligen eller arbejdspladsen. For vi ved, at uanset om det er offentligt eller privat byggeri – og uanset om det er bolig eller erhverv – så skal håndværkerne være hurtigt på pletten, så genopbygningen eller udbedringen ikke tager unødvendig lang tid.

Vi arbejder hurtigt

Forsikringsskader er ikke altid kun et spørgsmål om økonomi, det er ofte også et spørgsmål om følelser.

Særligt om skimmelsvamp

Desværre er meget relativt nyt byggeri ramt af skimmelsvamp. Især gør-det-selv arbejde og arbejde udført af ikke-fagfolk har medført, at mange bygninger simpelthen er forkert konstrueret eller materialerne er ukorrekt monteret eller sammensat.

Dårligt håndværk, ringe materialer eller særlige klimabetingelser kan føre meget dårligt med sig – og skimmelsvamp er en hyppig gæst i den slags byggeri.

Moestrup er eksperter i udbedring af skader forårsaget af skimmelsvamp. Og vi bistår gerne med forslag til udbedring af skaderne – eventuelt i samarbejde med jeres rådgivere.

Forsikringsskader
Vil du vide mere? Kontakt os her

Vi sikrer dig en god byggeoplevelse

Høj faglighed og dedikation for godt håndværk

Pålidelig samarbejdspartner der overholder deadlines

Professionel byggeledelse i hele processen