GLASLØSNINGER OG

SERVICE PÅ BORNHOLM

Alle service og byggeopgaver udføres på glasløsninger, aluminiumsrammer, vinduer og døre udføres på Bornholm. Så mangler du en fagmand til eftersyn eller vedligeholdelse står Moestrup klar. Vi servicerer og kontrollerer brandglas, glashegn, glasmonteringer og lister, samt står for smøring af beslag, låse, og ventileringer, der indgår i samlede glasløsninger. Det kan også være skadesudbedring og genopretning af konstruktioner efter storm, eller hvis der har været indbrud, og det er en opgave dækket af forsikringen. Er det en ombygning eller tilbygning har Moestrup også mange års erfaring. Vi kan altid hjælpe.

Vil du vide mere? Kontakt os i dag, så finder vi sammen en løsning til dig!

Glas i moderne og ældre bygninger

I tre årtier har vi gennemført en lang række projekter og løst alle slags opgaver med glas kombineret med aluminium, stål, træ og beton. Vi har bla. været med til at opføre det nye besøgscenter på Hammershus på Bornholm, bygget med bevilling fra bla. A P Møllers fond. Det har været en fantastisk opgave, hvor glas er indgået som helt centralt materiale i bygningens facade ud mod kløften, og energiglas og glasværn samtidig er brugt som hoveddel i klimaskærmen. Vi er stolte af at have været med til at skabe en unik og tilpasset bygning, der falder så godt ind i de naturlige omgivelser.

På Bornholms Hospital er den løsning i bygningens glasfacade, tagkonstruktion og samlede klimaskærm, hvor aluminium og glas kombineres, også en opgave vi har leveret. Og i udkanten af Rønne ligger Green Solution House som er et af Bornholms mest moderne konferencecentre med store alu facader, lyse glasfacader, skydedøre i glas og panoramavinduer i gavle. Det er et design, vi har været med til at udvikle og gennemtænke. Det er blevet en smuk bygning med sine glasværn på trapper, glas i facaderne og aluminiumsvægge, der passer perfekt i omgivelserne.

Moestrup bygger med glas

I Moestrup arbejder vi med bygningskonstruktion med glas i alle slags større og mindre bygninger og laver samtidig også udskiftninger og udfører reparationer i alle former og tilpassede mål. Vores erfaring med glas til særlig anvendelse i rum eller lokaler i kombination med andre materialer er bred, og vi kan bidrage med ideudvikling, design, konstruktionsskitser og al den rådgivning, du har brug for undervejs.

Mange års erfaring med glasløsninger på Sjælland og Bornholm

Hos os i Moestrup er vi med 30 års erfaring blevet eksperter i, hvordan glas kan indgå i alle former for byggeri og løsninger. Vi tilbyder at tænke glas ind i designet fra start i dit byggeprojekt, så der tages højde for lysindfald og belysning i hele projektet. Vi kan samtidig fremstille glasløsninger i tilpasset form om det er til facaden, i udestuen, på terrassen eller i ovenlyset i tagkonstruktionen. Det betyder, vi kan skræddersy designet til bygningens form og det sted, den opføres. Tilsvarende er produktionen på værkstedet indrettet så vinduer, døre med glaspartier, skydedøre og glasværn og alle mulige glasløsninger kan laves efter specialmål, der passer ind i projektet.

Moestrup har siden 1991 arbejdet med bygninger og konstruktioner i høj kvalitet, og har gjort byggeri til en livsstil. Vi går op i detaljer og omhyggelighed, og efterstræber, at vores faglighed, pålidelighed og professionelle tilgang kan mærkes i det vi laver. Se nogle af de bygninger, vi har været med til at skabe.

Vi sikrer dig en god byggeoplevelse

Høj faglighed og dedikation for godt håndværk

Pålidelig samarbejdspartner der overholder deadlines

Professionel byggeledelse i hele processen