DET RIGTIGE TRÆ TIL OPGAVEN

 

Træ er et levende materiale, og som tømrere og snedkere har vi hos Moestrup årelang erfaring i at anvende forskellige træsorter optimalt til de flere typer af tømrer- og snedkeropgaver, som vi dagligt hjælper vores kunder med at løse. Ingen opgaver er for små eller store – og kun fantasien sætter grænser. Skal du fx have nyt specialfremstillet snedkerkøkken, en særlig garderobe, en unik reception eller udarbejdet andet særligt inventar? Det kan også være produktion af vinduer eller døre i særlige formater eller til fredede eller bevaringsværdige bygninger – eller almindelige standardvinduer. Uanset opgave har vi erfaringen, maskinerne og omhyggelige kompetencer til at sikre dig et godt resultat.

Eget maskinsnedkeri

På vores maskinsnedkeri anvender vi både det traditionelle håndværk og arbejder med moderne CNC-styrerede maskiner. Ud fra disse redskaber kan vi udføre alle former for tømrer- og snedkerarbejde:

 • Indvendige forsatsrammer
 • Udvendige rammer med kitfals
 • Vinduer med koblede rammer fx til fredede bygninger
 • Døre og vinduer
 • Garderobeskabe
 • Elementer til køkken, bryggers og badeværelse
 • Massive bordplader
 • Bordplader i kunststof
 • Specialprofiler til fodpaneler, indfatninger, bræddebeklædning m.v.
 • Alle typer emner til fredede bygninger
 • Restaurering af antikke møbler
 • Inventar til butikker, børneinstitutioner, boliger, banker, udstillinger og bilforhandlere m.v.

Vinduer, døre og profiler

Vi producerer alle former for vinduer, døre og profiler, som vi kan producere i alle træsorter – herunder hårdt træ. Vinduer, døre og profiler kan således skræddersys og produceres i et unikt eksemplar eller som en masseproduktion, der både passer sig til det moderne byggeri men også til det bevaringsværdige og fredede bygninger.

maskinsnedkeri

Standard- eller specialmål

Hos Moestrup leverer og monterer vi naturligvis også standardvinduer og døre fra alle de anerkendte producenter. Herudover kan vi gennem en fast samarbejdspartner levere kvalitetsvinduer og døre i standard- eller specialmål til konkurrencedygtige priser.

Egen sprøjtemalerkabine

Som en del af maskinsnedkeriet har vi installeret en sprøjtemalerkabine, som gør det muligt at udføre alle former for sprøjtearbejde i op til 50.000 NCS- og RAL-farver i glans 20 og 40 samt blank og højglans.

Overflade- og efterbehandling

Endvidere foretager vi overfladebehandling med såvel vandbaserede og syrehærdende lakker samt med klar-lakker og epoxy, ligesom vi tilbyder oliering samt vedligehold af møbler og træ.

Professionel rådgivning

Hos Moestrup er tilfredse kunder altafgørende. Professionel rådgivning og løbende forventningsafstemning starter derfor inden opgavens begyndelse. Mange opgaver udvikler sig derudover i løbet af et projekt.

Det er derfor vigtigt, at vi kan imødekomme dine specifikke ønsker så hurtigt, korrekt og effektivt som muligt – uanset, om det er en afgrænset tømrer/snedkeropgave eller, om det er en opgave, vi udfører i hoved- eller totalentreprise.

For at kunne give dig det bedst mulige indtryk af det færdige resultat råder vi over topmoderne AutoCAD-udstyr, så det er muligt at illustrere opgaven og eventuelt tilpasse den i samarbejde med jer, så I får lige præcis det resultat, I ønsker.

Inventar

Vores erfarne og dygtige tømrere og snedkere har stor erfaring med produktion samt montering af inventar. Her er der tale om bl.a. skabe, receptionsskranker, reoler m.v. – såvel til private boliger som til kontormiljøer i erhvervsbyggeri, boligselskaber, institutioner, butikker og biler.

Læs mere her
specialinventar
snedkerkøkken

Køkkener

Hos Moestrup har vi stor erfaring med produktion og montering af køkkener – både standardkøkkener, der monteres på opgave fra de store producenter, men og så specialfremstillede køkkener fra vores eget maskinværksted.

Læs mere her

Vi sikre dig en god byggeoplevelse

Høj faglighed og dedikation for godt håndværk

Pålidelig samarbejdspartner der overholder deadlines

Professionel byggeledelse i hele processen