ALUFACADER

 

Mange formål

Aluminium er et moderne alternativ til træ og er oplagt til anvendelse ved facadekonstruktioner, vinduer, døre, skydeelementer samt udestuer. Herudover anvendes aluminium også ved etagebyggerier i forbindelse med altaner samt som gelændere i opgange og ved stisystemer.

Spændende design

Aluminium behøver ikke at være neutralt metal men kan derimod leveres i mange forskellige farver – designet er din beslutning. Derudover kan man designe anderledes og mere spinkelt med aluminium, idet styrken er større end for eksempel træ i tilsvarende dimensioner.

Klimaskærme

Vores konsulenter, medarbejdere og samarbejdspartnere er opdateret på den seneste produktteknologi og kan derfor levere totalrådgivning inden for miljøvenlige og energirigtige løsninger både ved nybyggeri og ved renoveringsopgaver.

Vi tilbyder blandt andet:

  • Termofotografering
  • Efterisolering
  • Energistyring

Derudover producerer og monterer vi også CO2-reducerende vinduer og døre efter behov og ønske, ligesom vi gerne efterser tagkonstruktionen og foreslår mulige forbedringer af driftsøkonomien og miljøregnskabet på bygningen.

Vil du vide mere? Kontakt os her

Vinduer og døre

CE-godkendte vinduer og døre samt profiler.

Vi producerer alle former for vinduer, døre og profiler, som vi kan producere i alle træsorter – herunder hårdttræ. Vinduer, døre og profiler kan således skræddersys og produceres i et unikt eksemplar eller som en masseproduktion, der både passer sig til det moderne byggeri men også til det bevaringsværdige og fredede bygninger.

Som én ud af kun 70 CE-certificerede virksomheder i Danmark kan vi levere vinduer og døre med CE-godkendelse. Dét er vi stolte over at kunne tilbyde til vores kunders opgaver.

Hos Moestrup leverer og monterer vi naturligvis også standardvinduer og -døre fra alle anerkendte producenter.

Vil du vide mere? Kontakt os her

Brand- og indbrudssikring

Aluminium er et materiale med høj stabilitet. Og med Schücos patenterede konstruktioner er døre og skillevægge i aluminium oplagte i forbindelse med sikring mod indbrud, brand og hærværk. Indvendigt er der udviklet løsninger til adskillelse af brandsektioner, ligesom der findes konstruktioner, der er stærkt modstandsdygtige over for indbrudsforsøg, hærværk samt skud og eksplosioner.

Det store tilbehørsprogram giver blandt andet mulighed for at få sikker adgangskontrol ved at integrere en fingeraftrykslæser i dørkarmen. Døren kan således åbnes ved at føre fingeren hen over den termiske aflæserstribe, så kun de personer, der på forhånd har lagret deres fingeraftryk, kan få adgang.

Inden for indbrudssikring er Schücos løsninger godkendt i klasserne:

  • RC1 til RC3 (standard døre, vinduer og skydedøre)
  • RC4 (ADS / AWS 90 BR)
  • RC1 til RC4 (facader).
Vil du vide mere? Kontakt os her

Vi sikrer dig en god byggeoplevelse

Høj faglighed og dedikation for godt håndværk

Pålidelig samarbejdspartner der overholder deadlines

Professionel byggeledelse i hele processen