MALER 

Har din bolig eller bygning brug for en opgradering eller en total makeover? Så er vi din maler! Hos os går kvalitet, omhyggelighed og pålidelighed hånd i hånd – og vi ved, at det bedste resultat skabes ud fra de højeste faglige standarder. Vi sørger for, at dit projekt står flot, knivskarpt og lige efter dit ønske.

Vi tilbyder alle former for malerarbejde – indendørs såvel som udendørs for både private og erhverv. Vi udfører maleropgaver indenfor bla.:

 • Træværk og vinduesrenovering
 • Lofter og vægge
 • Facaderenovering
Vil du vide mere? Kontakt os her

Træværk og vinduesrenovering

Maling af træværk og vinduer kræver både de rette materialer, det rette værktøj og det rette håndelag. Skal I have malet træværk eller vinduer, så har vi hos Moestrup et team af erfarne malere, som er klar til at sikre jer et professionelt resultat.

Maling af alle typer træværk

Træ er et levende materiale. Det kræver derfor en vis omhu i valget af maling og forbehandling for, at det kan holde sig pænt i mange år – samtidigt skal det være nemt at vedligeholde. Om der er tale om renovering af eksisterende træværk eller grundbehandling af nyt, så er vores malere i stand til både at udføre opgaven samt rådgive jer om det rigtige valg af farver og materialer.

Vi udfører maleropgaver på bl.a.:

 • Ind- eller udvendig træbeklædning
 • Paneler
 • Døre
 • Vinduer
 • Facader
 • Skure og carporte

Træmaling og træbeskyttelse

Forud for alt malerarbejde totalrenser og grundbehandler vi træværket for at opnå det bedst mulige resultat. Drejer opgaven sig om et udendørs træværk, sørger vi for at behandle det med træbeskyttelse eller en særligt robust træmaling, så det kan modstå vind og vejr. Omhandler maleropgave et indendørs projekt vælger vi naturligvis en træmaling, der er velegnet til de højere temperaturer og luftfugtighed i boligen.

Gamle vinduer får nyt liv

Trænger de gamle vinduer til nyt liv, kan Moestrups malere give dem en professionel overhaling – ofte kan renovering af de gamle vinduer gøre underværker for bygningen. Det eksisterende træværk afrenses og grundbehandles for herefter at håndmales, så I er sikret et præcist og nøjagtigt malerarbejde uden behov for afmontering af vinduerne.
Ønsker I at udskifte de eksisterende vinduer, kan vi, i samarbejde med vores tømrer- og snedkerværksted, vi både producere og montere sprøjte- og håndmalede vinduer til alle typer bygninger.

Miljømaling til træværk

Miljøet er vigtigt for os, når vi udfører maleropgaver, og vi tager særligt hensyn til det gennem vores valg af materialer og produkter. Vi anvender primært vandbaseret miljømaling fra Flügger, som har både Svane-  og Blomstermærket.

Vil du vide mere? Kontakt os her

Maling af lofter og vægge

Når lofter og vægge skal males, er der mange faktorer, der skal spille sammen: rummets og overfladernes beskaffenhed, valg af materialer, beklædning og farver samt den personlige smag og stil. Skal I have malet lofter eller vægge, er Moestrups erfarne malerteam klar til at hjælpe – både med at udføre opgaven, men også med råd og vejledning så resultatet bliver nøjagtigt, som I ønsker.

Maling og opsætning af tapet, filt og gipsplader

Hvad enten I starter helt fra bunden og skal have opsat filt, væv eller tapet, før der males – eller I blot vil have opgraderet eksisterende overflader, kan vores malere sikre jer et professionelt resultat. Vi udfører maleropgaver på alle typer overflader og sørger altid for, at fundamentet for tapet, filt og lignende er i orden, før arbejdet påbegyndes. Hos Moestrup kan vi bl.a. hjælpe med følgende opgaver:

 • Spartling og udjævning af vægge
 • Opsætning, tilskæring og tilpasning af filt og væv på vægge og lofter
 • Tapetopsætning
 • Maling af gipsplader
 • Totalafrensning af gipsplader
 • Vådrumssikring

Vådrumssikring af lofter og vægge

Skal I have etableret vådrum eller badeværelse, er vådrumssikring en fornuftig investering – og ikke mindst et lovkrav. I samarbejde med en fast, professionel murervirksomhed kan vi hjælpe med at etablere vådrumsmembram, så jeres nye badeværelse lever op til de gældende krav. På de overflader, der ikke er dækket af klinker, sørger vi for spartling, filtopsætning og maling med en særlig vådrumsmaling, som beskytter mod mug- og skimmelsvampevækst. Malingen har normalt en blank overflade, der gør det lettere at holde væggene rene.

Miljøvæv og – maling

Hos Moestrup går vi op i at passe på miljøet og vælger så vidt muligt materialer herefter. Det betyder blandt andet, at vi benytter miljøvæv, der er lavet på en fast bund med trykte mønstre – også kaldet patent decor – som ikke indeholder glasfiber. Vi anvender primært miljømaling fra Flügger på lofter og vægge, som er vandbaseret og har både Svane- og Blomstermærket.

Vil du vide mere? Kontakt os her

En flot og velholdt facade er afgørende for førstehåndsindtrykket. Og ofte skal der ikke meget til at optimere facaden, så den igen er pæn og velholdt – uanset om der er tale om renovering og optimering af beton, mursten eller træværk.

Vind og vejr påvirker resultatet og stiller deraf krav til såvel materialer, beskyttelse og efterbehandling for at sikre det rette resultat. Facader og udvendigt malerarbejde kræver derfor den rette håndtering og materialer, hvis resultatet skal være langtidsholdbart.

Vores malerteam er klar med rådgivning og håndtering af opgaven.

Vil du vide mere? Kontakt os her

Vi sikrer dig en god byggeoplevelse

Høj faglighed og dedikation for godt håndværk

Pålidelig samarbejdspartner der overholder deadlines

Professionel byggeledelse i hele processen