Drømmen om et nyt snedkerkøkken

Drømmer du om et nyt kvalitetskøkken – måske endda et unikt snedkerkøkken, som indfrier dine ønsker og behov? Men er du i tvivl om designet? Hos Moestrup designer, udvikler og monterer vi snedkerkøkkener udover det sædvanlige. Og vi er klar til at hjælpe dig med at realisere dine køkkendrømme.

Hos Moestrup er vi eksperter indenfor design, produktion og montering af køkkener – og sammen finder vi den køkken-løsning, der passer bedst til dig. Vi har eget snedker- og maskinværksted, hvorfra vores erfarne og dedikerede tømrere og snedkere med høj dedikation udvikler alle former for elementer til snedkerkøkkener. Vi er altid spændte på nye projekter og sørger for en god oplevelse hele vejen igennem.

snedkerkøkken

Montering af køkkener

Ønsker du hjælp til opsætning og montering af et nyt køkken, har vi stor erfaring med montering af både standardkøkkener samt produktion og montering af specialfremstillede snedkerkøkkener eller køkkenlåger, der passer nøjagtigt til dine behov. Alt er muligt og kun fantasien sætter grænserne.

Hvorfor vælge et snedkerkøkken fra Moestrup?

Som veletableret tømrer- og snedkerfirma med mere end 30 års erfaring har vi et stort kendskab og dyb indsigt i omhyggeligt at udvikle, producere og montere både store og små snedkerkøkkener – nogle i moderne stil, andre med klassiske snit eller med helt særlige detaljer og kendetegn.

Vi udvikler snedkerkøkkener udover det sædvanlige til både privatpersoner og til erhverv. Du har køkkendrømmen – vi har erfaringen og dedikationen for at realisere! Med afsæt i dine ønsker og behov finder vi sammen den køkkenløsning, der passer bedst til dig.

Kvalitet, omhyggelighed og pålidelighed er alfa omega for os. Og vi sætter en stor ære i at være detaljeorienteret og grundige, når vi designer, producerer og monterer snedkerkøkkener.  For at arbejde professionelt med rådgivning og byggeopgaver er for os ikke bare et arbejde – men en livsstil.

Spar med os om dit drømmekøkken

Er du i tvivl om stil eller hvilke muligheder, din bolig eller bygning rummer for at indfri dine behov og drømme? Så tag endelig fat i os, så vi sammen kan finde den rigtige løsning. Ring til os i dag og fortæl om dit køkkenprojekt. Så kan vi sammen kortlægge de tiltag og materialer, der skal til for at realisere de forventninger og drømme, der er i forbindelse med jeres fremtidige køkken.

specialinventar