GLASLØSNINGER leveres til

Sjælland og Bornholm

Hos os i Moestrup er vi med 30 års erfaring blevet eksperter i, hvordan glas kan indgå i alle former for byggeri og løsninger. Vi tilbyder at tænke glas ind i designet fra start i dit byggeprojekt, så der tages højde for lysindfald og belysning i hele projektet. Vi kan samtidig fremstille glasløsninger i tilpasset form om det er til facaden, i udestuen, på terrassen eller i ovenlyset i tagkonstruktionen. Det betyder, vi kan skræddersy designet til bygningens form og det sted, den opføres. Tilsvarende er produktionen på værkstedet indrettet så vinduer, døre med glaspartier, skydedøre og glasværn og alle mulige glasløsninger kan laves efter specialmål, der passer ind i projektet.

Glas i moderne og ældre bygninger

I tre årtier har vi gennemført en lang række projekter og løst alle slags opgaver med glas kombineret med aluminium, stål, træ og beton. Vi har bla. været med til at opføre det nye besøgscenter på Hammershus på Bornholm, bygget med bevilling fra bla. A P Møllers fond. Det har været en fantastisk opgave, hvor glas er indgået som helt centralt materiale i bygningens facade ud mod kløften, og energiglas og glasværn samtidig er brugt som hoveddel i klimaskærmen. Vi er stolte af at have været med til at skabe en unik og tilpasset bygning, der falder så godt ind i de naturlige omgivelser.

På Bornholms Hospital er den løsning i bygningens glasfacade, tagkonstruktion og samlede klimaskærm, hvor aluminium og glas kombineres, også en opgave vi har leveret. Og i udkanten af Rønne ligger Green Solution House som er et af Bornholms mest moderne konferencecentre med store alu facader, lyse glasfacader, skydedøre i glas og panoramavinduer i gavle. Det er et design, vi har været med til at udvikle og gennemtænke. Det er blevet en smuk bygning med sine glasværn på trapper, glas i facaderne og aluminiumsvægge, der passer perfekt i omgivelserne.

      


Moestrup bygger med glas

I Moestrup arbejder vi med bygningskonstruktion med glas i alle slags større og mindre bygninger og laver samtidig også udskiftninger og udfører reparationer i alle former og tilpassede mål. Vores erfaring med glas til særlig anvendelse i rum eller lokaler i kombination med andre materialer er bred, og vi kan bidrage med ideudvikling, design, konstruktionsskitser og al den rådgivning, du har brug for undervejs.

Leverance og vedligehold af glasløsninger på Sjælland og Bornholm

Udover opførelse og byggeopgaver står vi også gerne for løbende service og vedligeholdelse af det færdige byggeri. Vi servicerer og kontrollerer brandglas, glashegn, glasmonteringer og lister, samt står for smøring af beslag, låse, og ventileringer, der indgår i samlede glasløsninger. Det kan også være skadesudbedring og genopretning af konstruktioner efter storm, eller hvis der har været indbrud, og det er en opgave dækket af forsikringen. Vi kan altid hjælpe.

Moestrup har siden 1991 arbejdet med bygninger og konstruktioner i høj kvalitet, og har gjort byggeri til en livsstil. Vi går op i detaljer og omhyggelighed, og efterstræber, at vores faglighed, pålidelighed og professionelle tilgang kan mærkes i det vi laver. Se nogle af de bygninger, vi har været med til at skabe.

Klimaskærme

Vores konsulenter, medarbejdere og samarbejdspartnere er opdateret på den seneste produktteknologi og kan derfor levere totalrådgivning inden for miljøvenlige og energirigtige løsninger både ved nybyggeri og ved renoveringsopgaver.

Vi tilbyder blandt andet:

  • Termofotografering
  • Efterisolering
  • Energistyring

Derudover producerer og monterer vi også CO2-reducerende vinduer og døre efter behov og ønske, ligesom vi gerne efterser tagkonstruktionen og foreslår mulige forbedringer af driftsøkonomien og miljøregnskabet på bygningen.

Vil du vide mere? Kontakt os her

Vinduer og døre

CE-godkendte vinduer og døre samt profiler.

Vi producerer alle former for vinduer, døre og profiler, som vi kan producere i alle træsorter – herunder hårdttræ. Vinduer, døre og profiler kan således skræddersys og produceres i et unikt eksemplar eller som en masseproduktion, der både passer sig til det moderne byggeri men også til det bevaringsværdige og fredede bygninger.

Som én ud af kun 70 CE-certificerede virksomheder i Danmark kan vi levere vinduer og døre med CE-godkendelse. Dét er vi stolte over at kunne tilbyde til vores kunders opgaver.

Hos Moestrup leverer og monterer vi naturligvis også standardvinduer og -døre fra alle anerkendte producenter.

Vil du vide mere? Kontakt os her

Brand- og indbrudssikring

Aluminium er et materiale med høj stabilitet. Og med Schücos patenterede konstruktioner er døre og skillevægge i aluminium oplagte i forbindelse med sikring mod indbrud, brand og hærværk. Indvendigt er der udviklet løsninger til adskillelse af brandsektioner, ligesom der findes konstruktioner, der er stærkt modstandsdygtige over for indbrudsforsøg, hærværk samt skud og eksplosioner.

Det store tilbehørsprogram giver blandt andet mulighed for at få sikker adgangskontrol ved at integrere en fingeraftrykslæser i dørkarmen. Døren kan således åbnes ved at føre fingeren hen over den termiske aflæserstribe, så kun de personer, der på forhånd har lagret deres fingeraftryk, kan få adgang.

Inden for indbrudssikring er Schücos løsninger godkendt i klasserne:

  • RC1 til RC3 (standard døre, vinduer og skydedøre)
  • RC4 (ADS / AWS 90 BR)
  • RC1 til RC4 (facader).
Vil du vide mere? Kontakt os her

Vi sikrer dig en god byggeoplevelse

Høj faglighed og dedikation for godt håndværk

Pålidelig samarbejdspartner der overholder deadlines

Professionel byggeledelse i hele processen