Specialinventar efter dine ønsker

Hos Moestrup har vi stor erfaring med produktion og montering af inventar. Kunne du tænke dig at få fremstillet specialinventar eller snedkermøbler til din bolig eller virksomhed, som er skræddersyet til dig ud fra dine ønsker, og som ingen andre har? Så kan vi løse din opgave.

Med vores eget maskinsnedkeri og stor erfaring med design og udvikling af snedkermøbler samt specialinventar, kan vi klare selv de mest krævende snedkeropgaver nemt og effektivt. Selv de mest vilde og specielle ideer kan blive virkelighed. Bag vores snedkerløsninger har vi et stærkt hold af tømrer og snedkere, som ud fra dine drømme og ønsker, inspirerer og giver gode råd til at finde den bedste løsning til dig.

snedkertoilet

Når kun det bedste specialinventar er godt nok

Et stærkt fagligt niveau og høj dedikation for det gode håndværk og smukt design er kendetegnet for vores løsninger til udvikling af specialinventar. Vi kan udføre alle typer af opgaver, lige fra reoler og radiatorskjulere til større tilpassede løsninger som skranke og porte i særklasse – alt det som du ikke finder i traditionelle forretninger, kan du få hos os!

Vi har stor kærlighed til snedkerhåndværket og bygger på håndværksmæssige traditioner, hvor kvaliteten altid er i fokus. Lad os hjælpe dig med at udnytte dine rum optimalt med unikke snedkerløsninger – vi er altid spændte på nye projekter og sørger for en god oplevelse hele vejen igennem.

Har du en specialinventar- og/eller snedkeropgave, du ønsker løst? Kontakt os i dag for en uforpligtende dialog om dine ønsker

Se hvad vi tidligere har udført af specialinventar og snedkermøbler

Nedenfor/her kan du finde en række eksempler på løsninger indenfor inventar- og møbelsnedkeri, som vi tidligere har udført. Husk, at alt kan lade sig gøre, og det er kun din fantasi som sætter grænserne, når det kommer til vores snedkeri.