VELETABLERET TØMRER- OG SNEDKERMESTER SIDEN 1991

Hos Moestrup hænger vi os i detaljerne – og det er vi stolte af. Siden virksomhedens etablering i 1991 har vi udført tusindvis af store og små opgaver for vores kunder.

Kvalitet, omhyggelighed og pålidelighed er nøgleord for os. Vi arbejder efter de højeste faglige standarder og sætter en ære i at overholde aftaler. Alle vores medarbejdere er faguddannede og langt de fleste af vores medarbejdere har mange års erfaring i byggefagene. At arbejde professionelt med rådgivning og udførelse af byggeopgaver er for os ikke bare et arbejde – det er en livsstil.

Dén glæde og dét engagement giver vi med stolthed videre til den næste generation og har derfor altid lærlinge hos os, ligesom vi gennem vores lokale erhvervsforening arbejder sammen med de lokale skoler og ungdomsuddannelsesinstitutioner om at stille praktikpladser til rådighed for de unge.

Vores kunder er både private, erhvervsvirksomheder, offentlige institutioner, boligselskaber og idrætskomplekser. Der stilles høje krav til vores virksomhed og vores medarbejdere om at indfri forventningerne og løse opgaverne med den enkelte kunde i centrum.

Udelukkende organiseret arbejdskraft
Hos Moestrup arbejder vi efter den gældende overenskomst og beskæftiger kun organiseret arbejdskraft, ligesom vi altid har lærlinge ansat.

FNs Verdensmål og DGNB
Vi har fokus på FNs 17 Verdensmål for bæredygtighed og er bekendt med krav til opgaver, der løses som DGNB eller andre certificeringsordninger.

Moestrup er medlem af Dansk Byggeri og Greve Erhverv.

Vi er medlem af Byg Garanti

Vi er medlem af Byg Garanti, som giver dig  garanti for, at dine projekter bliver udført. Samtidig er du sikret mod byggesjusk, fejl og mangler på projekter op til 150.000 kroner.

 • Din sikkerhed for godt arbejde
 • Dækker byggesjusk op til 150.000 kr. inkl. moms
 • BYG Garanti er gratis

Læs mere om BYG Garanti her.

alufacader

Erhvervslivets partner

Erhvervslivet stiller høje krav til arbejdet – og mange virksomheder har behov for hurtigt og præcist arbejde, så arbejdet kan begynde eller genoptages i bygningerne.

Det forstår vi fuldt ud hos Moestrup – og uanset om det er kontor, industri eller detail er vi gearet til opgaven som erhvervslivets partner inden for nybygning og renovering, til- og ombygning samt inventarproduktion.

Den offentlige sektor

Med mere end 30 års erfaring har vi hos Moestrup har vi dyb indsigt i at renovere, ombygge og tilbygge offentlige bygninger efter brugernes ønsker og beslutningstagernes økonomi. Vi er bekendt med de offentlige udbudsbetingelser og indkøbspolitikker samt kvalitetsnormer. Og vi er vant til både at være tålmodige i planlægnings- og bevillingsfasen og hurtige, når først beslutningen er taget.

Vi har en bred vifte af kompetencer og tilbyder alle former for tømrer- og snedkerarbejde i forbindelse med:

 • Renoveringsopgaver på skoler, daginstitutioner, biblioteker og andre offentlige bygninger
 • Nybyggeri – herunder koordinering med andre faggrupper
 • Egenproduktion af specialtilpassede døre, vinduer, inventar og køkkener
 • Energirenoveringer – herunder ESCO-projekter
 • Produktion på CNC-styrede maskiner
 • Levering og montage samt servicearbejder af aluminiumsdøre, -vinduer og –facader
 • Forsikringsskader
 • Byggestyring og tegning i autoCAD

Boligselskabernes leverandør

Mange boligkomplekser er i dag 30-60 år gamle. Behovet for facade- og tagrenoveringer begynder derfor at vise sig på den udvendige side, ligesom udskiftning af køkkener, badeværelser, døre og gulve er nødvendige på den indvendige del af boligerne.

Som leverandør til mange boligselskaber har vi gennem årene skiftet hundredvis af køkkener og renoveret mange vådrum – ligesom vi har monteret mange lydvægge, da mange boligkomplekser ikke blev optimalt lydisoleret, da de blev opført. En gennemtænkt renovering kan derfor ikke alene forbedre funktionaliteten i boligerne, men også øge livskvaliteten markant for beboerne.

Hos Moestrup sætter vi en ære i at arbejde hurtigt, professionelt og effektivt efter nøje samråd med bestyrelser, ejendomsadministrationer og øvrige håndværkere, så beboerne får færrest mulige gener under byggeriet.

Sportshaller og idrætsfaciliteter

Mange sportshaller og idrætsfaciliteter er mere end 40-50 år gamle – og med flittigt brug har gulve, omklædningsrum, klublokaler og toiletter og mange haller derfor brug for en opfriskning. Samtidig er kravene til den moderne sportshal og idrætskompleks høj i dag. De fleste brugere forventer en totaloplevelse, når de kommer til træning.

Flere moderne komplekser har derfor udviklet sig til kulturhuse med mange forskellige aktiviteter ud over sport og idræt. Og herudover skal der tages højde for handicapfaciliteter og adgang til forskellige befolkningsgrupper med fysiske genoptræningsbehov.

Arkitektur og funktionalitet skal derfor gå op i en højere enhed og både tilfredsstille brugerne og de medarbejdere, der arbejder i komplekset og som servicerer bygninger og gæster.

Servicemindet og fleksibel tilgang

Fritids- og idrætslivet kræver planlægning hos driftsledelsen og medarbejderne i halkomplekserne, når ting skal udskiftes – vi er derfor meget fleksible, når der skal udføre arbejde i de typisk meget velbesøgte komplekser.

Ved at samarbejde med de største producenter og de bedste specialister kan vi træde til og løse opgaver hurtigt, professionelt og konkurrencedygtigt.

PROFESSIONEL RÅDGIVNING

Hos Moestrup er tilfredse kunder og samarbejdspartnere altafgørende. Professionel rådgivning og forventningsafstemning starter derfor allerede inden opgaven går i gang – og fortsætter naturligvis, til projektet er afsluttet.

Mange opgaver udvikler sig henover projektperioden, og for altid at være på forkant med eventuelle udfordringer, sørger vi for at holde en løbende dialog kørende med vores kunder. På denne måde kan vi imødekomme specifikke ønsker så hurtigt, korrekt og effektivt som muligt – uanset størrelsen på opgaven.

Vores højt kvalificerede og veluddannede medarbejdere leverer en samlet løsning, der spænder over alt fra projektering og produktion til kvalitetsstyring og sikker levering. Moestrups produktionsfaciliteter råder over topmoderne CNC-styrede maskiner, samt det seneste inden for AutoCAD-udstyr. Dermed kan vi illustrere opgaven og eventuelt tilpasse den i samarbejde med bygherre, rådgivere og samarbejdspartnere, så vores kunder kan få lige præcis det resultat, der ønskes.

Professionel håndværksservice

Til professionelle kunder som virksomheder og boligselskaber tilbyder Moestrup også facility management-aftaler med løsning af vedligeholdelses- og serviceopgaver – enten på ad hoc basis eller på fast kontrakt:

 • Reparation og udskiftning af døre, vinduer og tage
 • Reparation og udskiftning af glas
 • Tætning af døre, vinduer og tage
 • Hærværk- og indbrudsskader
 • Ad hoc service og forebyggelse.

Vi udarbejder en vedligeholdelsesplan, der efter vurderet behov og ønsker løser opgaven hos jer – og på baggrund af denne udfærdiger vi en serviceaftale, der alt efter ønsket omfang og niveau omfatter forebyggende service, løbende vedligehold og akut opståede nedbrud.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker kvalificeret rådgivning til netop dit byggeprojekt.