Stor efterspørgsel på samlede håndværkerpakker

By 3. september 2018november 23rd, 2022Ikke kategoriseret

Vi oplever i øjeblikket en stor efterspørgsel på håndværkerpakker for enkelte renoveringsopgaver og ombygning. På den måde er kunden fri for selv at lave al koordinerings- og projektarbejdet og kan i stedet få en rådgivende håndværker til at lave opgaven og finde de rette folk, der skal udføre arbejdet.

Hos erhvervsorganisationen Dansk Byggeri kan erhvervspolitik direktør Torben Liborius også nikke genkendende til den stigende efterspørgsel:

– For kunden er en pakkeløsning en fordel, da koordineringen af opgaver ofte vil blive bedre, end hvis kunden skulle gøre det selv, da han eller hun jo typisk ikke har indsigt i opgaven på samme måde som håndværkeren. Det bliver derfor en mere smidig projektgennemførelse. Kunden kan dog ikke forvente, at ydelsen er gratis. Det vil derfor måske være billigere, hvis kunden selv løser koordineringen, men med en pakkeløsning får man en bedre proces, hvor fejl og misforståelser undgås. Og fejl og misforståelser koster jo typisk noget. Samtidig reduceres fejl ved overdragelse, idet projektlederen på opgaven sikrer bedre samspil mellem leverancerne, siger han.

Læs mere om tendensen i Mester Tidende.